Θέλοντας να ακολουθήσει την αγάπη της για το ρούχο και τη δημιουργία, το 2014 η Βιργινία Καραφούσια αποφασίζει να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα.

Ξεκινώντας να σχεδιάζει και να ράβει η ίδια τις δημιουργίες της, δημιουργεί το δικό της brand και αποκτά το δικό της κοινό. Το 2018 αποφασίζει να ξεκινήσει και τη χονδρική πώληση, παράλληλα με τη λιανική, και πλέον οι δημιουργίες της είναι διαθέσιμες σε επιλεγμένα καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Έχοντας στόχο να κάνει τη γυναίκα που φοράει τα ρούχα της να νιώθει μοναδική και όμορφη, η Βιργινία δημιουργεί ρούχα τα οποία είναι άνετα αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακά. Ρούχα που σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητα. Πατρόν και γραμμές που κολακεύουν κάθε σωματότυπο και προσωπικότητα. Σχεδιασμένα για τη γυναίκα που αισθάνεται σίγουρη για τον εαυτό της και το σώμα της. Μια γυναίκα ελεύθερη που δεν ακολουθεί τους άλλους, αλλά δημιουργεί το δικό της δρόμο.

Οι δημιουργίες Virginia Karafousia κατασκευάζονται στην Ελλάδα με εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα δίνοντας μεγάλη προσοχή στα σχέδια και τη ραφή.